© 2017 Brun Conradi

BUITENGEWOON UTRECHT

Een bijzondere locatie

Op de rand tussen stad en land, waar de eerste vestiging van Tuincentrum Overvecht gevestigd is, heeft de eigenaar de wens het gebied te transformeren naar een aantrekkelijke, multifunctionele omgeving vol activiteiten voor jong en oud, zakelijk en particulier waarbij stad, natuur en beleving centraal staan.

Kortom een uniek en aantrekkelijk gebied naar de wensen van de consumenten met respect voor de historie en het mooie slagenlandschap.

Sandenburg concept creation heeft aan de hand van marktontwikkelingen op het gebied van retail en recreatie, het in kaart brengen van behoeftes van omwonenden en de visie van de gemeente Utrecht, een plan gevormd over de invulling van het gebied. Een plek dat Utrecht, en dan met name Overvecht, en het Noorderpark verbindt, een ontmoetingsplek om samen te ontspannen en genieten.

Het plan omvat een tuincentrum, bouwmarkt, versmarkt en hotel. In het plan zijn we uitgegaan van de verbindende factoren waarbij de verschillende functies elkaar versterken en aanvullen.

Visie en ontwerp Sandenburg concept creation

Architectuur Stroom architecten

Mijn rol* in dit project

Strategie (samen met Markus Konings) 

Projectbegeleiding visualiser

Presentaties

*in dienst van Sandenburg concept creation