© 2017 Brun Conradi

HEUVEL EINDHOVEN 

Food passage | eilandterras

 

Voor de herontwikkeling van winkelcentrum HEUVEL Eindhoven heb ik een belangrijke bijdrage mogen leveren aan de integrale visie die Sandenburg concept creation en Curfs consult hebben ontwikkeld voor CBRE Global Investors. Vanuit onze visie op gastbeleving hebben we o.a. geadviseerd om de focus op één van de passages te verleggen naar ‘food’.

 

Op basis van onze adviezen is er een ontwerp gemaakt voor deze passage. Om de routing te verbeteren ten gunste van de ondernemers is er een terraseiland in het midden van het plein gepositioneerd zodat er een ‘verplichte’ route langs de plint ontstaat waar horeca en foodretail elkaar afwisselen.

Van het eiland maken zowel de bezoekers van het winkelcentrum als die van de horeca gebruik van het eiland; de ring aan de buitenzijde is voor algemeen gebruik, de gestoffeerde zitjes binnen het eiland zijn de terrassen van de horeca ondernemers.

Van de 2 styling voorstellen, ‘fris en groen’ en ‘stoer en robuust’, is er door CBRE een voorkeur uitgesproken voor ‘stoer en robuust’ met materialen zoals hout (aformosia), beton, stoer leer, canvas en koperaccenten.

 

Visie Sandenburg concept creation ism Curfs consult

Ontwerp Sandenburg concept creation

Mijn rol* in dit project

Strategie (samen met SCC en Curfs consult)

Concept

3D ontwerp

Projectleiding design

Presentaties

*in dienst van Sandenburg concept creation