top of page

JAN LINDERS

Dé supermarkt van het zuiden​

Jan Linders supermarkten is een regionale supermarktketen in het zuidoosten van Nederland die zichzelf positioneert als dé supermarkt van het zuiden met de allerbeste versproducten en een groot assortiment streekproducten.

 

Met de nieuwe formule heeft Sandenburg concept creation het unieke karakter van Jan Linders vertaalt naar een formule met meer beleving en inspirerende vershoeken waar de huidige en nieuwe klanten zich echt thuis kunnen voelen. Geen ‘urban’ look maar veel meer de sfeer en de gemoedelijkheid van de streek. Bij Brood en AGF heeft het ‘goede van vroeger’ model gestaan zonder daarbij het heden en de toekomst uit het oog te verliezen. In het hart van ’het huis van Jan Linders’ staat de ‘keuken van Jan Linders'; een traiteurseiland met verse maaltijden, tapas, vleeswaren en kaas met een hoofdrol voor de verse streekproducten. 

Om de natuurgroepen binnen Kruidenierswaren, Koffie en thee, Wijn, Bier en Chocolade, beter te laten aansluiten bij de vershoeken zijn ze ook meegenomen in het nieuwe concept.

Concept en ontwerp Sandenburg concept creation

Instore communication Crossmarks

Fotografie Markus Konings

Mijn rol* in dit project

Concept

3D ontwerp

Projectleiding design

Presentaties

*in dienst van Sandenburg concept creation

bottom of page