top of page

OVER BRUN CONRADI

Met mijn ruime ervaring als concept en 3D designer help ik (kleine en grote) ondernemers om door middel van een strategisch concept en een goed doordacht ontwerp , consumenten en gebruikers te inspireren, verleiden en te verbinden.

 

Ik ben opgeleid als interieur architect en heb me na het behalen van een internationale master op het gebied van Retail - & Communication design gespecialiseerd als retaildesigner.

Dat deze kennis zich dat niet alleen beperkt tot retail blijkt uit de vele projecten die ik ook gerealiseerd heb op het gebied van public space en food.

Ik zie het als een uitdaging om problemen op te lossen en met een mooi evenwicht tussen functionaliteit en beleving, merken en ruimtes tot leven te brengen. Als creatief strateeg vertaal ik samen met u en uw team de vraag naar een vernieuwend, inspirerend maar vooral succesvol concept.

 

Bent u op zoek naar een ontwerper voor een opdracht op het gebied van retail, public space en/of food? Ik ben een analytische, pragmatische, strategische ontwerper met oog voor detail. 

Spreekt bovenstaande u aan dan kom ik graag eens kennismaken.

  • Unknown
  • Pinterest - Grey Circle
bottom of page