© 2017 Brun Conradi

Mijn rol* in deze pitch

Concept

3D ontwerp

Projectleiding design

Presentaties

*in dienst van Sandenburg concept creation

WOONHUIS

Woonhuis centrum Utrecht

Het monumentale pand (100 m2) in het centrum van Utrecht is weliswaar monumentaal aan de buitenzijde maar van het originele interieur was niets meer aanwezig.

Om nog enigzins iets terug te laten komen van de originele elementen is een deel van de wand vrijgemaakt van alle oudere stuc- en cementlagen waardoor prachtige oude bakstenen tevoorschijn kwamen.

 

Voor de ombouw van de trapopgang van de bovenwoning en tevens om alle installaties e.d. weg te werken is een kast met nissen gecreëerd. De bekleding van houten planken loopt door naar de andere kant van de trapopgang en maakt zo een natuurlijke verbinding met de andere ruimtes.

Om het gebrek aan daglicht te compenseren is aan de achterzijde een (LED) daglichtstrook gerealiseerd en is er voor de slaapkamer gebruik gemaakt van wanden van een stalen frame met glaspanelen.

Het staal komt ook weer terug in de keuken (frame met inbouwoven) en de badkamer (wastafelmeubel.

 

Concept en ontwerp Brun Conradi