top of page

THIS IS EINDHOVEN - BRANDSTORE

Toegangspoort tot de stad

 

Brandstore Eindhoven, toegangspoort tot de stad, geheel in Eindhoven stijl waar je terecht kunt voor alle toeristische informatie, typische Eindhovense kado’s, designroutes en de lekkerste kop koffie (Coffeelab en ‘This is Eindhoven’ delen de ruimte).

Na de lancering van de nieuwe huisstijl door Edhv in opdracht van Eindhoven 365 is Sandenburg concept  creation gevraagd het voormalige VVV pand tegenover het station om te toveren tot een Eindhoven brandstore. Samen met Edhv (grafische identiteit)hebben we de nieuwe brandidentity kunnen vertalen naar een herkenbare brandstore met een eigen sterke identiteit gebaseerd op de thema’s technologie, design en kennis. Eindhoven wil zo bezoekers inspireren om de stad op een andere manier te beleven en alle facetten van de stad te kunnen ontdekken.

Een ander uitgangspunt was flexibiliteit, de mogelijkheid om eenvoudig een andere opstelling en presentatie te kunnen creëren, zodat men makkelijk kan inspelen op de verschillende evenementen die in de stad plaatsvinden.

Ontwerp Sandenburg concept creation en Edhv

Fotografie Markus Konings en Eindhoven365

Mijn rol* in dit project

Concept

3D ontwerp

Projectleiding design

Presentaties

*in dienst van Sandenburg concept creation

bottom of page